Bezorging / Retourneren

Verzending
Alle bestellingen worden verzonden vanaf ons magazijn in Haaren (NB). We trachten ernaar om de bestellingen binnen 24 tot 48 uur aan te bieden aan onze verzendpartner.
Is de verzendtijd langer, dan zullen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte stellen.


Bezorging
Onze pakketten worden in Nederland verstuurd door PostNL. Naar het buitenland worden de pakketten verzonden met DPD.
Per e-mail ontvang je een pakketnummer (track&trace) waarmee je je zending kan volgen.


Verzendkosten
In Nederland wordt er € 5,95 verzendkosten gerekend. Boven de € 75,- wordt je pakket gratis bij je thuis bezorgd.
In België wordt er € 6,95 verzendkosten gerekend. Boven de € 100,- wordt je pakket gratis bij je thuis bezorgd.

Wil je graag verzenden naar een ander land? Neem dan contact met ons op via info@kaiexclusivebeers.com


Bestelling liever afhalen?
Ook dat is mogelijk bij Kai Exclusive Beers. Plaats je bestelling online, kies bij het afrekenen voor Afhalen in Haaren (op afspraak) en geef bij de bestelnotities aan welk moment je graag je pakket zou willen afhalen. Je kan je pakket op maandag t/m vrijdag tussen 19u en 21u en op zaterdag tussen 9u en 13u bij ons afhalen.

Houdt er rekening mee dat je je pakket alleen op afspraak bij ons kan afhalen. Wij nemen na het ontvangen van je bestelling altijd contact met je op over het (gekozen) afhaalmoment.


Retourneren
Wil je onverwacht toch van je aankoop afzien? Dan is het mogelijk om, met of zonder reden, je pakket binnen 14 dagen na aankoop aan ons te retourneren. Stuur een e-mail naar info@kaiexclusivebeers.com met het verzoek om te retourneren. Je ontvangt dan van ons een e-mail met daarin de uitleg over hoe naar ons te retourneren.

Houdt er rekening mee dat het retour sturen van een pakket altijd voor risico van jou als klant is. Wanneer de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en in goede staat is bevonden, sturen wij het aankoopbedrag terug. Dit zal gebeuren met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de bestelling bij ons hebt betaald.


Retourkosten
De kosten voor het retourneren zijn voor jou als klant. Je bent hier dus zelf verantwoordelijk voor.