Veelgestelde Vragen


Zijn de prijzen op de website inclusief btw?
Alle getoonde prijzen op onze website zijn inclusief btw en eventueel statiegeld.


Is er een minimale bestelwaarde?
Wij doen niet aan een minimale bestelwaarde. Wil je maar één biertje bestellen, dan is dat bij ons geen probleem.


Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ook dat is mogelijk bij Kai Exclusive Beers. Plaats je bestelling online, kies bij het afrekenen voor Afhalen in Haaren (op afspraak) en geef bij de bestelnotities aan welk moment je graag je pakket zou willen afhalen. Je kan je pakket op maandag t/m vrijdag tussen 19u en 21u en op zaterdag tussen 9u en 13u bij ons afhalen.

Houdt er rekening mee dat je je pakket alleen op afspraak bij ons kan afhalen. Wij nemen na ontvangst van je bestelling altijd contact met je op over het (gekozen) afhaalmoment.


Maken jullie ook gebruik van kortingscodes / kortingsacties?
We hebben geregeld kortingscodes / kortingsacties beschikbaar. Houdt onze social media kanalen in de gaten (Facebook en Instagram) en ben als eerste op de hoogte van de nieuwste acties.

Onze kortingscodes zijn geldig op het gehele assortiment, behalve op al afgeprijsde artikelen. Mits anders wordt aangegeven.


Kan ik mijn bier gelijk drinken na ontvangst?
Laat het ontvangen bier ten minste 2 uur te rusten voor je het nuttigt. Zo wordt een te hoge druk in de fles of het blikje voorkomen.
Toch raden we aan om het bier langere tijd te laten rusten, zodat het op de gewenste temperatuur kan komen. Op deze manier kan je nog beter van je bieren genieten.


Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?
Een geplaatste bestelling kan via de webshop helaas niet meer worden gewijzigd. Wil je toch iets aanpassen? Stuur dan een e-mail naar info@kaiexclusivebeers.com en wij zorgen ervoor dat je bestelling wordt aangepast.

Heb je een bestelling ontvangen die niet klopt of is beschadigd? Neem ook dan zo snel mogelijk contact met ons op via e-mail. Stuur hierbij een foto van het ontvangen pakket, dat zorgen we samen voor een gepaste oplossing.


Is het mogelijk om grote aantallen te bestellen?
Omdat de meeste bieren die we verkopen exclusief zijn, hebben we hier niet altijd grote aantallen van op voorraad. Wil je van een bepaald biertje een groter aantal bestellen dan via de webshop mogelijk is? Stuur dan een mailtje naar info@kaiexclusivebeers.com voor de mogelijkheden.